Testimonials

Gestart met een wild idee en een wit blad papier en dan gaan samenzitten met Jan Roobaert.  Wetende dat werken van deze (kleine) omvang niet de core-activiteit zijn van Aannemingen Jan Roobaert, was ik vanbij de aanvang aangenaam verrast door de ernst waarmee naar mijn project werd gekeken.  Ook de reactiviteit tijdens de uitvoering en flexibiliteit en samenwerking met andere partners, werd uitermate gewaardeerd.  Het resultaat mag er dan ook wezen.  Een schitterend poolhouse met afzonderlijke technische ruimte, opgetrokken in hoogwaardige materialen en alles binnen budget en timing, is het resultaat.  En in deze coronatijden omgetoverd tot home-office!

Guy Van Dijck

 

De VGC is zeer tevreden over de samenwerking met Aannemingen Jan Roobaert, rekening houdend met de zeer korte uitvoeringstermijn en de complexiteit van het dossier Kasterlinden. Het ging niet alleen om het volledig strippen, herbouwen en inrichten van een voormalig revalidatiecentrum naar een internaat voor mindervalide jongeren.

Daarnaast diende het revalidatiecentrum van de collega’s van de Franstalige gemeenschapscommissie operationeel te blijven tijdens de werken. Noem het gerust een allesomvattende opdracht die Aannemingen Jan Roobaert Aannemingen succesvol uitvoerde.”

Sara Rondou (Architect Vlaamse Gemeenschapscommissie)

 

Uit de meerdere projecten die we samen met Aannemingen Jan Roobaert realiseerden bleek telkens dat er oplossingsgericht werd meegedacht. Overleg en een open communicatie is het voor het team van dit bedrijf duidelijk erg belangrijk. De diverse partners die als onderaannemer meewerkten, waren steeds juist geselecteerd en toonden telkens hun meerwaarde.

Nest Neuckermans (Ir. Architect Sport Vlaanderen)

 

“Ze waren altijd te bereiken en aanspreekbaar en als er een probleem was, werd het door werfleider Andy met de glimlach opgelost”, blikt Nathalie De Boelpaep terug op de samenwerking met Aannemingen Jan Roobaert. Als directeur van Zinnema maakte ze de grondige verbouwing en renovatie van dit talentencentrum in Anderlecht mee vanop de eerste rij. “Het was voor mij ook een première”, zegt ze om in de culturele sfeer te blijven. “Als ik zeg dat ik er een goed gevoel bij had, is dat een understatement. “Ze luisterden ook goed naar de mensen die het gebouw uiteindelijk iedere dag moeten gebruiken. Tegelijk besef ik dat het niet altijd evident moet zijn om onverwachte problemen op te lossen en toch binnen het budget te blijven. Ik merkte ook dat ze écht meedachten met ons. Als gebruiker kon ik zeer zeker mijn zeg doen en dan legden zij als specialisten de verschillende opties voor, zonder te pushen. Ik zou onmiddellijk terug met hen in zee gaan als ik ooit nog een keer een dergelijk project moet opvolgen”, zegt Nathalie overtuigd.

Nathalie De Boelpaep

 
Jan Roobaert