Studie & advies

Voorbereiding en studie zijn het halve werk. Door jarenlange ervaring weet Aannemingen Jan Roobaert dit als geen ander. Op basis van zijn expertise, onderzoek en studie in de praktijk levert het bedrijf dan ook een advies waar u op kan bouwen. Figuurlijk maar ook letterlijk. Want Aannemingen Jan Roobaert brengt het gegeven, bestudeerde advies nadien ook graag tot uitvoering. Dit tot tevredenheid van de opdrachtgever.

Ons Team

Jan Roobaert Aannemingen steunt op een 7-koppig team van ervaren planners, werfleiders, uitvoerders met ingenieur Jan Roobaert aan het hoofd. 

ons-team

Bouwen met aannemingen Jan Roobaert is bouwen in vertrouwen!

Meedenken met de opdrachtgever én met de architect daar is het hem bij Aannemingen Jan Roobaert om te doen. Oplossingen zoeken voor problemen groot of klein zijn geen hinderpaal maar nét een uitdaging. Zowel bij materiaalkeuze, de gebruikte producten als bij de toegepaste technieken, Jan Roobaert gaat er prat op dat hijzelf zijn team voor zijn op hun tijd. Als geen ander beseft hij dat je niet altijd bouwt voor het heden maar misschien nog meer voor de toekomst.  

Bekijk onze realisaties
bouwen-met-aannemingen-jan-roobaert-is-bouwen-in-vertrouwen
Jan Roobaert