Jan Roobaert

Met zelf een ingenieursopleiding op zak leidt Jan Roobaert de gelijknamige bouwonderneming met expertise. Samen met een 8-koppig team garandeert Jan dat zowel bouwheer als architect tijdens de bouwfase maximaal wordt ondersteund. De zaken proactief aanpakken en meedenken in elk stap van het bouwtraject. Bij Jan Roobaert weet men al vele jaren dat architect én bouwheer dit ten zeerste op prijs stellen.

Ons Team

Jan Roobaert Aannemingen steunt op een 7-koppig team van ervaren planners, werfleiders, uitvoerders met ingenieur Jan Roobaert aan het hoofd. 

ons-team

Bouwen met aannemingen Jan Roobaert is bouwen in vertrouwen!

Meedenken met de opdrachtgever én met de architect daar is het hem bij Aannemingen Jan Roobaert om te doen. Oplossingen zoeken voor problemen groot of klein zijn geen hinderpaal maar nét een uitdaging. Zowel bij materiaalkeuze, de gebruikte producten als bij de toegepaste technieken, Jan Roobaert gaat er prat op dat hijzelf zijn team voor zijn op hun tijd. Als geen ander beseft hij dat je niet altijd bouwt voor het heden maar misschien nog meer voor de toekomst.  

Bekijk onze realisaties
bouwen-met-aannemingen-jan-roobaert-is-bouwen-in-vertrouwen
Jan Roobaert