Aannemerswerk

Jan Roobaert Aannemingen is als het ware een allround bouwbedrijf. Werven van enige omvang tot renovaties en grotere kleine werken, bij dit Lierse bouwbedrijf gaat men er graag voor aan de slag. Daarbij blijft het zeker niet beperkt tot standaardwerken. Ook opdrachten met enige techniciteit en speciale kennis ziet Jan Roobaert Aannemingen graag hun richting uitkomen. 

Onze Realisaties

In de loop der jaren mocht de Lierse bouwonderneming al tal van realisaties en projecten op haar palmares schrijven. Voor nieuwbouw maar ook voor renovaties en afwerking van projecten bent u bij Jan Roobaert aan het juiste adres. Een gemeentelijk kinderdagverblijf, appartementen, eengezinswoningen, villa’s, zelfs een overdekte boogschietstand in een sportpark, als aannemer heeft het bedrijf dit tot grote tevredenheid van zijn klanten gerealiseerd.

Bekijk onze realisaties
 

Ondergronds wonen

We nemen alle constructiewerken onder de nullijn voor onze rekening, van het uitgraven tot het leggen van de kelderplaat. Zo kunnen wij of andere aannemers daarna direct beginnen opbouwen, maar net zo goed kan de kelderverdieping dienst doen als een volwaardige locatie voor een keuken, badkamer, bureau, eetkamer… kortom voor eender welke functie.

Raak geïnspireerd
 

BouwWeetjes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Jan Roobaert
Aannemer onder de grond

Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatieprojecten, bouwen vereist de nodige deskundigheid. Dat weet ingenieur en bedrijfsleider Jan Roobaert uit jarenlange ervaring als geen ander. Met een toegewijd team zorgt dit bouwbedrijf uit Lier er voor dat het realiseren van een project volgens de regels van de kunst verloopt. Aannemingen Jan Roobaert denkt oplossingsgericht mee met zijn opdrachtgevers. Tal van referenties van tevreden bouwpartners zijn hiervan het beste bewijs.Het strikt volgen van de voorschriften uit het lastenboek en het nauwgezet uitvoeren van de plannen spreekt daarbij vanzelf.

Vraag het Jan
 
Jan Roobaert